Equipment Lease

Uw machines en/of equipment vormen een onmisbaar onderdeel van uw onderneming, maar zijn vaak erg duur in aanschaf. Daarom maken wij het leasen van dit materiaal snel en tegen de beste voorwaarden mogelijk. Wij bieden financieringsmogelijkheden voor iedere machine met een serienummer zoals; graafmachines, heftrucks, hijskranen, hoogwerkers, aanhangers, vrachtwagens en andere machines.

De duur van de financiering stemmen wij op maat met u af, zo kiest u zelf het aantal termijnen waarin de machine wordt afgelost en kunt u ook vervroegd aflossen indien gewenst.

Onze adviseurs helpen u graag op weg!

Wat zijn de voordelen precies?

Financial Lease
Bij financial lease bent u per direct economisch eigenaar van uw materieel. Wij regelen de financiering, tot 100% van de aanschafwaarde. Dit is een lening, die u in termijnen aflost. Zo hoeft u vooraf geen grote investering te doen. Hierdoor houdt u meer liquide middelen beschikbaar, om te investeren in uw bedrijf.

Sale and Lease Back
Heeft u financiële ruimte nodig? Dan is Sale & Leaseback uw leasevorm. Met Sale & Lease Back neemt de leasemaatschappij uw materieel over. U verkoopt het aan de maatschappij, vervolgens sluit u een leasecontract af. Zo least u uw eigen materieel weer terug, tegen een vaste maandelijkse investering. De liquide middelen die hierdoor vrij komen, kunt u zelf weer investeren.

Wij finacieren onder andere

Graafmachines

Graafmachines

Heftrucks

Heftrucks

Hijskranen

Hijskranen

Hoogwerkers

Hoogwerkers

Containers

Containers

Traktors

Traktors

Vrachtwagens

Vrachtwagens

Irritgatiesystemen

Irritgatiesystemen

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!