Veel gestelde vragen

Zeker weten. Heeft u een auto op het oog die niet op onze website staat? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan gaan wij het voor u regelen. OnLease helpt u graag op weg.
Nee. Bij Financial Lease zijn verzekeringen, onderhoud en wegenbelasting niet inbegrepen.
Bij Financial Lease wordt u eigenaar van de bedrijfsauto. U zit niet vast aan een maximumaantal kilometers per jaar en u kunt gaan en staan waar u wilt. U profiteert daarnaast van veel fiscale voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld direct de btw van de aanschafprijs terugvorderen.
In principe is een KvK-nummer genoeg. In sommige vallen vragen wij aanvullende informatie op.
Aan het eind van de leasetermijn is de auto officieel eigendom van de onderneming. Het leasecontract vervalt.
Zeker weten. Heeft u een auto op het oog die niet op onze website staat? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan gaan wij het voor u regelen. OnLease helpt u graag op weg.
Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag in uw leaseauto rijden.
Ja, bij Operational Lease zit dit bij de maandelijkse leaseprijs inbegrepen.
Het maximumaantal kilometers per jaar bepaalt u zelf op het moment dat u het leasecontract samenstelt. Heeft u jaarlijks toch meer kilometers gereden? Dan vindt er een herberekening plaats. De extra kosten worden hiervoor in rekening gebracht.
Bij Operational Lease is het niet mogelijk om te profiteren van fiscale voordelen. U profiteert wel van gemak. U hoeft bij Operational Lease namelijk alleen nog maar te denken aan benzinekosten. Alle overige kosten zitten bij de maandelijkse prijs inbegrepen.
Het is helaas niet mogelijk om zonder onderneming bij ons een auto te leasen. Zakelijk leasen is uitsluitend bedoeld voor ondernemers.
Wij maken het voor iedereen mogelijk om een nieuwe bedrijfsauto te rijden. Ook voor starters dus. De investering moet wel in verhouding staan met uw toekomstige bedrijfsresultaten.
Bij financial lease bent u direct economisch eigenaar van de auto. U profiteert hierdoor van veel fiscale voordelen. Zodra het contract afloopt, is de auto direct eigendom van de onderneming. De leasekosten liggen bij Financial Lease lager dan bij Operational Lease, omdat onderhoudskosten, verzekeringen en wegenbelasting niet zijn inbegrepen. U bent bij Financial Lease vrij om zo veel te rijden als u wilt. Bij Operational Lease zit u vast aan een maximumaantal kilometers per jaar. De auto blijft bij Operational Lease eigendom van de leasemaatschappij. De maandelijkse kosten liggen hierbij hoger, omdat alle bijkomende kosten hierbij zijn inbegrepen.
De leaseprijs wordt bepaald door een aantal factoren. Wij kijken naar de aanschafwaarde van de bedrijfswagen, de looptijd van het leasecontract en de slottermijn.
Een slottermijn is het bedrag dat aan het eind van de looptijd van uw leasecontract nog openstaat. Dit bedrag moet u in de laatste betaaltermijn hebben voldaan.